Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
06.07.2009

Verifică online listele alegătorilor!

Verifică online listele alegătorilor!

Primăria municipiului Chişinău anunţă lansarea unui nou serviciu on-line, cu ajutorul căruia alegătorii din Chişinău pot verifica mai multe informaţii despre listele electorale.

Cetăţenii cu drept de vot, care au înregistrare (viză de domiciliu sau reşedinţă) în oraşul Chişinău, pot verifica dacă au fost incluşi în lista alegătorilor, accesând rubrica „Verifică lista electorală!”. Pentru verificare, se va selecta în fereastra de dialog sectorul de reşedinţă şi numărul buletinului de identitate.

Dacă recent aţi schimbat viza de domiciliu, buletinul de identitate sau alte date personale, puteţi solicita modificarea acestora în listele electorale, completând on–line un Formular.

Alegătorii care nu cunosc adresa secţiei unde vor vota în ziua alegerilor din 29 iulie 2009, pot consulta rubrica „Află unde să votezi!”. Selectând sectorul şi adresa domiciliului, cetăţenii vor determina uşor numărul secţiei de votare, localul, adresa şi numărul de telefon al Biroului electoral.

Datele vor putea fi consultate pînă la 24 iulie 2009 cu posibilitatea de a opera modificări şi completări în listele electorale. De la 14 iulie 2009, alegătorii pot verifica listele la secţiile birourilor electorale şi preturile de sector.

Acest proiect este realizat de către Primăria municipiului Chişinău, în colaborare cu Pretura sectorului Centru şi cu susţinerea Fundaţiei Soros Moldova.

cuvinte-cheie: liste | alegeri

Comentarii (0)

 

Related news

Sus