Trimite e-mail | Printeaza
Politic
30.06.2009

AMN răspunde la atac, luând „apărarea Moldovei”

Alianţa „Moldova Noastră” a proiectat luni, 29 iunie, în faţa publicului ziaristic o replică la filmul „Atac asupra Moldovei”, plămădit în laboratorul propagandistic „Tkaciuk, Starîş & Co”.

„Comuniştii au lansat „Atac asupra Moldovei”, intoxicând micile ecrane şi minţile alegătorilor, care nu prea cunosc în amănunte ce s-a întîmplat în 6 şi 7 aprilie la Parlament şi Preşedinţie. AMN vine „În apărarea Moldovei”, un film ce puncte de vedere independente şi competente, dar şi cu opinia celor care l-au produs asupra realităţii deformate de comunişti şi de slugile lor din organele de stat responsabile”, se arată în comunicatul de presă al AMN.

Filmul a fost realizat de un grup de ziarişti independenţi, care au intervievat o serie întreagă de experţi şi cetăţeni - Anton Gamurari, fost viceministru de interne, Victor Catană, ex-ministru de interne, Tudor Botnaru, ex-ministru al securităţii naţionale.

“Sunt oameni care ştiu ce spun şi nu cântă în drîmba guvernării. Vorbesc despre lucruri care s-au întîmplat, cine le-a provocat, cine le-a dirijat şi cum puteau fi prevenite dacă nu „făceau în pantaloni” şefii ministerelor de forţă şi comandantul lor supreme”, precizează AMN.

Filmul poate fi vizionat pe siteul AMN.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus