Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.06.2009

Două femei din Republica Moldova au murit înecate în Italia încercând să-şi salveze copiii

Două femei din Republica Moldova în vârstă de 35 de ani, rezidente în Italia, s-au înecat astăzi încercând să le vină în ajutor celor trei copii ai lor care, în timp ce făceau baie în apropiere de Veneţia, s-au aflat în dificultate, marea devenind deosebit de agitată din cauza vântului puternic.

Potrivit Căpităniei portului Veneţia cei trei copii au fost recuperaţi, dar cele două femei au fost luate de curent.

De altfel, vremea rea care s-a abătut asupra Italiei, cu furtuni violente şi ploi puternice, a provocat duminică moartea altor două persoane în afara celor două femei din R. Moldova, iar alţi doi oameni sunt daţi dispăruţi pe mare, potrivit agenţiei ANSA.

Un bărbat în vârstă de 81 de ani s-a înecat în momentul în care pasajul subteran prin care mergea într-o maşină sport a fost invadat de apă la Lecce, în sud, într-o regiune puternic afectată duminică de o furtună.

De asemenea, o femeie în vârstă de 63 de ani a murit înecată într-un ascensor în timp ce se afla la subsolul unui imobil, potrivit pompierilor din Cavallino, o localitate din apropiere de Lecce.

Skipperul unei ambarcaţiuni cu turişti a fost dat dispărut la sud de Insula Elba, între Corsica şi Italia, după ce a încercat să recupereze o barcă de salvare care de desprinsese de vas.

Un alt bărbat este dat dispărut în largul aceleiaşi insule. El a căzut în apă în timp ce încerca să desfacă pânza bărcii pe care se afla.

Sursa: NewsIn

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus