Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.06.2009

Businessmenii din Moldova sunt invitaţi să construiască, din cont propriu, un hotel în stil moldovenesc în complexul olimpic din Soci

Conform ofertei corporaţiei „Олимпстрой”, companiile investitoare din Republica Moldova (agenţii economici din Republica Moldova şi potenţialii investitori, rezidenţi ai Republicii Moldova) sunt invitate să efectueze construcţia, din cont propriu, a unui hotel de 3 stele în stil naţional moldovenesc cu o capacitate de 500 camere.

Cerinţele corporaţiei ruse este ca lucrările de construcţie să fie finisate pînă în luna iunie 2013 iar calitatea construcţiei să fie efectuată in conformitate cu cerinţele pentru proiectare şi construcţie, elaborate de către „ГК Олимпстрой” .
Partea rusă oferă investitorului posibilitatea de a arenda terenul pe care va fi construit obiectul pe un termen de 49 ani şi la condiţii avantajoase.

Ofertele din partea agenţilor economici din Moldova vor fi selectate de către Guvernul moldovean. Concomitent cu prezentarea ofertelor, persoanele interesate sunt rugate să prezinte: copiile documentelor de constituire a întreprinderii; copiile rapoartelor financiare pentru anii 2007/2008; dovada posesiei unei experienţe în domeniul construcţiilor şi/sau operării unor asemenea obiecte.

Ofertele pot fi prezentate, în termen de 10 zile, din momentul publicării anunţului la adresa Ministerului Economiei şi Comerţului: Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale 1.

Condiţiile de investire şi cerinţele de proiectare şi construcţie, elaborate de către „ГК Олимпстрой” vă vor fi oferite de către Ministerului Economiei şi Comerţului în bir. 235 şi 237. Telefoanele de contact 250-654, 250-656.

cuvinte-cheie: hotel | Soci

Comentarii (0)

 

Related news

Sus