Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-05-18/la-expozitzia-indagra-food-drink-de-la-bucureshti-vor-participa12-companii-din-moldova-10270.html
Data: May 18, 2009 (21:08)

La expoziţia „Indagra Food & Drink” de la Bucureşti vor participa12 companii din Moldova

La 18 mai, curent, un grup de 12 agenţi economici autohtoni au plecat la Bucureşti, România, pentru a participa cu stand colectiv la expoziţia internaţională specializată „Indagra Food & Drink".

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, OPEM şi Agenţia Agroindustrială „Moldova-Vin" organizează standul naţional al ţării noastre la expoziţia internaţională specializată „Indagra Food & Drink" care, se va desfăşura în perioada 20 - 23 mai, 2009, la Bucureşti, România. La eveniment participă 12 companii ce activează în ramurile vinificaţie, fabricarea conservelor, panificaţie, patiserie, cofetărie, apicultură,etc. Expoziţia este inclusă în Programul de participare a Moldovei la expoziţiile internaţionale în anul 2009, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 173 din 02.03.2009 şi se finanţează parţial din fondul de promovare a exporturilor.

Concomitent cu desfăşurarea expoziţiei, în oraşele Bucureşti şi Ploieşti va fi organizat Forul economic „Moldova prezintă", la care vor lua parte 30 de antreprenori autohtoni şi mediul de afaceri din România.

Organizatorii afirmă că participarea la manifestările respective le va oferi businessmenilor ocazia de a întâlni potenţiali parteneri de afaceri, de a stabili noi relaţii de colaborare pentru a cuceri noi pieţe de desfacere.