Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
13.05.2009

Şcoala de Management MIB din or. Trieste, Italia, anunţă despre admiterea la programe de masterat

Şcoala de Management MIB (MIB School of Management) din or. Trieste, Republica Italiană, anunţă despre admiterea la programe de masterat în domeniul managementului internaţional.

Şcoala de Management este una din cele mai renumite şcoli de managementul afacerilor din Italia şi prestează servicii educaţionale în strănsă cooperare cu agenţi economici şi companii multinaţionale, fapt ce-i permite să facă faţă cerinţelor curente peţii muncii.

  • International Business - studii la zi cu durata 12 luni, sau fără frecvenţă cu durata 24 luni, limba de instruire engleză. Detalii: www.mib.edu/mba
  • Tourism and Leisure - studii la zi cu durata 12 luni, limba de instruire engleză. Detalii: www.mib.edu/imtl
  • Insurance and Risk Management - studii la zi cu durata 12 luni, limba de instruire engleză. Detalii: www.mib.edu/mirm
  • Insurance and Risk Management Online Edition - studii fără frecvenţă cu durata 24 luni, limba de instruire engleză. Detalii: www.mib.edu/emirm

Şcoala de Management, în temeiul donaţiilor sponsorilor, oferă un număr de burse pentru candidaţii de merit. Mai multe detalii despre cerinţele către candidaţi şi oportunităţile de studii sunt plasate pe site-ul şcolii: www.mib.edu/cms/data/pages/grants_scholarship_master_mba.aspx, sau afişate în documentul PDF "Scholarships MIB".

cuvinte-cheie: burse | Italia

Comentarii (0)

 

Related news

Sus