Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.05.2009

Dusan Wilms revine la conducerea Metro Romania si Moldova

Dusan Wilms, in prezent director de expansiune si membru in Consiliul de Administratie al Real International, va prelua functia de director general Metro Cash & Carry Romania si Moldova, incepand cu 1 iunie 2009, functie pe care a detinut-o si in perioada 1999-2004.
Wilms il inlocuieste pe Francois Oliver, care inainte de a prelua responsabilitatea de conducere a unei alte tari din grupul Metro, va fi implicat intr-un proiect destinat regiunii Europa Centrala si de Est, potrivit unui comunicat al retailer-ului.

Dusan Wilms si-a inceput activitatea in cadrul Metro Cash & Carry in ianuarie 1998 si a fost numit director general al diviziei din Romania in aprilie 1999. In 2004 a coordonat operatiunile de deschidere a filialei din Republica Moldova, iar la inceputul lui 2005 a contribuit la expansiunea Metro Serbia, inainte de a fi promovat, in ianuarie 2005, director regional business Unit Europa de Est si Sud Est. In mai 2005 s-a alaturat echipei Real International in functia de Chief Operations Officer.

Francois Oliver si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry in aprilie 2006 in functia de director general in training. In iunie 2006 a fost numit director general pentru Metro Cash & Carry Romania si Moldova. Anterior, Oliver a lucrat pentru Carrefour.

Sursa: Daily Business

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus