Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.05.2009

Primarul general Dorin Chirtoacă se află într-o vizită în SUA

În perioada 5 - 10 mai a.c., primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, efectuează o vizită în SUA, la invitaţia Programului Kokkalis pentru Europa Centrală şi Sud-Est al Universităţii Harvard.

În cursul aflării sale în SUA, primarul de Chişinău va susţine o prelegere despre promovarea reformelor democratice în R. Moldova, la Şcoala John F. Kennedy a Universităţii Harvard. Programul Kokkalis al Universităţii Harvard a fost fondat în 1997 şi este o reţea de integrare educaţională, cercetare şi schimb de experienţă, care are scopul de a intensifica calitatea democraţiei în Europa de Sud-Est.

Conform programului vizitei, Dorin Chirtoacă va avea întrevederi cu reprezentanţi ai structurilor de stat şi ai societăţii civile din SUA, printre care John Todd Stewart, ex-ambasador al SUA în R. Moldova (1995 - 1998), Rodgej Potocki, director pentru Europa şi Asia a Fundaţiei Naţionale pentru Democraţie, Katherine M. Helgerson, director pentru Europa de Sud-Est şi Relaţii Europene a Consiliului Naţional de Securitate al SUA, Mark Gage, consilier al Directorului pentru Relaţii Europene a Comitetului pentru Afaceri Externe.

cuvinte-cheie: Chirtoaca | SUA | vizita

Comentarii (0)

 

Related news

Sus