Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
23.04.2009

Consult Group va angaja absolventi din Moldova pentru birourile sale din Chisinau, Bucuresti si Paris

Consult Group a făcut publică intenţia de a extinde echipa birourilor sale din Chişinău, Bucureşti şi Paris, angajând absolvenţi ai disciplinelor economice din Moldova.

Igor Popa, directorul Consult Group, a specificat că recrutarea de tineri specialişti face parte din planul de dezvoltare al companiei şi din necesitatea de a răspunde la cererea clienţilor.

Tinerii recrutaţi vor activa în birourile Consult Group din Chişinău, Bucureşti şi Paris. De asemenea, Igor Popa, consideră că ceea ce diferenţiază Consult Group de alte companii de consultanţă este capitalul uman: „Oamenii sunt cei mai importanţi în această afacere ", a declarat Igor Popa.

Compania Consult Group va angaja anul acesta absolvenţi ai disciplinelor economice pentru cele trei domenii în care prestează servicii - Audit, Taxe si Consultanţă. Doritorii pot depune o cerere pentru angajare pe site-ul companiei www.consultgrup.md.

CONSULT  GROUP  reprezintă un grup de companii de consultanţă şi avocatură  din Europa Centrală şi Rep. Moldova cu o echipă de peste 200 de consultanţi şi 5 parteneri, oferind o alternativă viabilă companiilor tradiţionale din BIG-4.

Cu o experienţă de peste 6 ani,  în domeniul juridic, taxe, audit  şi management în anul 2008 cifra de afaceri a depăşit suma de 1 mln.dolari SUA, iar  printre clienţi se numără companii multinaţionale din Europa Centrală, în special Romania, SUA şi ţările CSI.

Astăzi,  avînd o  prezenţă internaţională  în Frankfurt,  Bucureşti  şi Paris se anunţă o expansiune în alte centre mondiale de afaceri.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus