Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-04-13/cum-influenteaza-astrele-situatia-din-r-moldova-horoscop-politic-9678.html
Data: Apr 13, 2009 (21:09)

Cum influenteaza astrele situatia din R. Moldova (Horoscop politic)

Evenimentele care au loc in perioada aceasta in Republica Moldova sunt legate de o serie de aspecte astrale cu o tenta violenta (combinatia Marte-Uranus) dar cu o capacitate fantastica de a schimba radical anumite stari de fapt.

Din analiza facuta as putea concluziona ca pana la urma Voronin are sanse minime de a ramane in continuare la putere. Situatia s-ar putea clarifica in jurul datei de 15 Aprilie 2009 atunci cand va avea loc intalnirea intre Marte si Uranus (conjunctie in termeni astrologici). Sunt elemente care sa indice un sfarsit mai putin pozitiv pentru dl. Voronin.

Situatia actuala chiar daca este extrem de tensionata poate reprezenta doar inceputul unei perioade dificile si la limita pentru Romania. Sa nu uitam de situatia neclara a Transnistriei si care poate alimenta oricand un conflict diplomatic sau chiar militar in zona. Iar anul 2010 va fi unul extrem de sensibil pentru Romania si pot exista riscuri majore de a avea derapaje politice. Trebuie sa mentionam ca odata cu intrarea lui Pluto in Capricorn in 2008 sentimentul nationalist a cunoscut si va cunoaste in continuare o accentuare foarte puternica. S-ar putea sa existe voci care sa ceara o unire a Moldovei cu Romania - dar in acest moment acest lucru daca este fortat va crea doar instabilitate in regiune.

 

Sursa: Apropo.ro