Trimite e-mail | Printeaza
Politic
08.04.2009

Punctul de la Sculeni de trecere a frontierei spre Republica Moldova a fost inchis complet miercuri dimineata

Vamesii moldoveni au anuntat, miercuri dimineata, ca au inchis complet punctul de trecere a frontierei de la Sculeni incepand cu ora 8:00, transmite Realitatea TV.

Asadar, pe la Sculeni, nu se mai poate nici intra in Republica Moldova, nici iesi. Cei care vor dori sa intre sau sa plece din aceasta tara vor fi redirectionati spre alte puncte de trecere a granitei, cel mai apropiat fiind Albita.

Azi noapte, nu grup de studenti basarabeni care invatau la Cluj si au vrut sa treaca acasa, in Republica Moldova, au fost opriti la frontiera. Acelasi lucru au patit marti si studentii basarabeni care invatau la Iasi.

In acelasi timp, politia a preluat, marti noapte, controlul asupra Parlamentului, administratiei prezidentiale si a Guvernului din Chisinau si a arestat zeci de manifestanti care se aflau noaptea trecuta acolo, scriu agentiile de presa.

In jurul orei 10:00 se asteapta reluarea protestelor impotriva guvernarii comuniste.  Aproximativ 30.000 de oameni, in marea lor majoritate tineri, au protestat marti in zona Presedintiei si a Parlamentului din Chisinau, acuzand guvernarea comunista de fraudarea votului din 5 aprilie si solicitand repetarea alegerilor parlamentare. HotNews

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus