Trimite e-mail | Printeaza
Economie
30.03.2009

La 21 mai, la Bucureşti, va avea loc Forul economic „Moldova prezintă”

Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei  invită antreprenorii să participe cu stand naţional, la expoziţia internaţională specializată „INDAGRA FOOD & DRINK” care, se va desfăşura în perioada 20 - 23 mai, 2009, la Bucureşti, România.

Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în colaborare cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Organizaţia pentru Promovare a Exporturilor şi Agenţia Agroindustrială „Moldova-Vin” organizează standul naţional al ţării noastre la expoziţia internaţională specializată „INDAGRA FOOD & DRINK”, de la Bucureşti.

Tematica expoziţiei este variată şi cuprinde ramuri precum: industria alimentară; echipament pentru dotarea magazinelor, prezentarea mărfurilor şi promovarea vânzărilor; produse ecologice - eco agricultură; piscicultură; vinuri; literatură specializată.

În cadrul expoziţiei, la 21 mai, 2009, va avea loc Forul economic „Moldova prezintă”, organizat de CCI a municipiului Bucureşti, CCI a Republicii Moldova şi MIEPO, la care va participa mediul de afaceri din ambele state. Târgul va oferi participanţilor posibilitatea de a găsi parteneri de afaceri pe noi pieţe de desfacere, de a stabili noi relaţii de colaborare.

Expoziţia „INDAGRA FOOD & DRINK” este inclusă în Programul de participare a Moldovei la expoziţiile internaţionale în anul 2009, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 173 din 02.03.2009 şi se finanţează, parţial, din fondul de promovare a exporturilor.

cuvinte-cheie: CCI | Bucuresti | Forum | Moldova | prezinta

Comentarii (0)

 

Related news

Sus