Trimite e-mail | Printeaza
Politic
09.03.2009

Ministrul Afacerilor Externe al Principatului Liechtenstein va afectua o vizită de lucru la Chişinău

Ministrul Afacerilor Externe al Principatului Liechtenstein va afectua o vizită de lucru la Chişinău

În perioada 10-13 martie curent, ministrul Afacerilor Externe, Culturii, Familiei şi Egalităţii Şanselor al Principatului Liechtenstein, Rita Kieber-Beck, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova.
 
Obiectivul vizitei îl reprezintă evaluarea proiectelor de dezvoltare ale Liechtensteinului, implementate pe teritoriul ţării noastre în baza acordului de cooperare dintre Republica Moldova şi Serviciul de Cooperare al Principatului Liechtenstein (LED).
 
Dna Kieber-Beck va avea o întrevedere cu Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Ostalep, se va întâlni cu factori de decizie de la Ministerul Educaţiei şi Tineretului şi va vizita unele obiective educaţionale susţinute financiar de către Principatul Liechtenstein.
 
 
Începînd cu anul 2006, în RM activează Oficiul LED, responsabil de implementarea proiectelor în ţara noastră, în special în domeniul educaţional. Unul din proiectele pe termen lung al LED, lansat oficial în ianuarie 2008, vizează consolidarea sistemului de educaţie tehnico-profesională în Moldova (CONSEPT), implementat în cooperare cu Ministerul Educaţiei şi Tineretului al RM. La 2 februarie 2009, a fost lansat un nou proiect LED - „Start Bun în Viaţă pentru copiii din mediul rural din Moldova”, care va fi realizat în comun cu Programul educaţional „Pas cu pas Moldova”.

cuvinte-cheie: Liechtenstein | vizita

Comentarii (0)

 

Related news

Sus