Trimite e-mail | Printeaza
IT
04.03.2009

Cea mai generoasa oferta din domeniul telecomunicatiilor de pana acum

La 4 martie 2009, compania Moldcell a anuntat lansarea unei noi oferte promotionale. 

Oferta are un mecanism foarte simplu si este dedicata tuturor persoanelor fizice dornice sa devina clienti Moldcell. Practic toate produsele oferite de catre operator pe piata participa in prezenta promotie. Propunand o asemenea formula, Moldcell urmareste scopul de a oferi tuturor clientilor sai noi, indiferent de pachetul de conectare folosit - Fantasy, ALOCARD sau YOYO, posibilitatea de a aprecia noile avantaje de comunicare. 

Mecanismul promotiei: Persoanele fizice care vor deveni clienti Moldcell in perioada 5 martie - 30 aprilie curent vor avea posibilitatea de a comunica gratuit timp de un an fiecare a doua luna! Echivalentul in lei al serviciilor si apelurilor nationale utilizate de noul client Moldcell timp de o luna va fi transferat in contul abonatului la inceputul lunii urmatoare. De ex: Daca abonatul utilizeaza servicii pe parcursul lunii martie in suma de 100 lei, in prima zi a lunii aprilie operatorul va transfera pe contul abonatului suma de 100 lei. 

Banii primiti din partea operatorului pot fi folositi pentru o gama foarte larga de servicii de telefonie mobila: - apeluri nationale, efectuate atat in reteaua Moldcell cat si catre alte retele ale operatorilor nationali, - SMS si MMS, - Servicii 3,5G: apel video, Internet mobil. Valabilitatea sumei de bani transferate - 30 de zile pe parcursul lunii in care s-a alocat.

Perioada ofertei promotionale - 1 an, din ziua activarii pachetului.  
In cadrul prezentarii, directorul general Moldcell, dl. Chiril Gaburici a mentionat: „Noi intotdeauna am tinut cont de opiniile si doleantele clientilor nostri, de aceea suntem mereu in cautarea de noi formule pentru a le oferi cat mai multa comunicare mobila. Noii clienti care se vor alatura familiei Moldcell in perioada promotiei vor fi rasplatiti cu comunicare gratuita fiecare a doua luna timp de 1 an, beneficiind astfel de cea mai generoasa oferta de pana acum, realizata intr-o formula simpla, accesibila tuturor si indiscutabil - foarte avantajoasa!".

Nota: In prezent compania Moldcell are circa 700.000 clienti, 50.000 dintre care au aderat la reteaua Moldcell in timpul promotiei de craciun. La finele lunii februarie 2009 aria de acoperire a retelei Moldcell constituie peste 96 % din teritoriul si populatia Republicii Moldova. Operatorul are semnate acorduri de Roaming cu 257 retele din 142 destinatii, inclusiv 140 retele de GPRS roaming din 73 destinatii si cele mai multe retele si destinatii pentru serviciul Alocard Roaming in baza tehnologiei CAMEL - 73 retele in 44 destinatii. De la lansarea in premiera in Moldova a serviciilor 3.5G (1 octombrie 2008), numarul de utilizatori Internet mobil a crescut cu 34%, ceea ce a dus la crestere de 7 ori a traficului internet! De un succes considerabil s-a bucurat si serviciul HelpMe (*911#), numarul total de utilizatori care au beneficiat de acest serviciu fiind de 140.000, acestia efectuand in total 640.000 operatiuni. Moldcell este unicul operator de telefonie mobila din Republica Moldova care a obtinut toate cele 3 premii de stat: „Contribuabilul anului 2008", „Marca comerciala a anului 2008" la nominalizarea „Companie Social responsabila", "Premiul de stat pentru realizari in domeniul calitatii" si, la fel, unicul care a primit Certificatul de Conformitate cu Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2000 oferit de "Bureau Veritas", lider mondial in domeniul certificarii.

cuvinte-cheie: Moldcell

Comentarii (0)

 

Related news

Sus