Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-02-25/financial-times-medvedev-va-fi-arestat-iar-sarah-palin-ajunge-presedintele-sua-8771.html
Data: Feb 25, 2009 (09:46)

„Financial Times“: Medvedev va fi arestat, iar Sarah Palin ajunge presedintele SUA

Numerosi analisti considera ca actuala criza va avea efecte mai dezastruoase decat Marea Depresie din anii 1930, ceea ce va antrena si procese politice pe masura. "The Financial Times" publica un scenariu apocaliptic. Rusia se clatina sub presiunea crizei economice. Presedintele Dmitri Medvedev intuieste mersul evenimentelor si va abandona puterea. In 2010, Vladimir Putin va reveni ca presedinte la Kremlin.

Cu toate acestea, peste un an Medvedev va fi arestat, ceea ce va lua societatea rusa prin surprindere. In 2011, guvernele din Georgia si din Ucraina se vor prabusi, Rusia fiind suspectul principal si aici. SUA si UE vor ramane la stadiul de "proteste", fara sa poata dovedi implicarea Moscovei. In 2009, cancelarul Angela Merkel va pierde puterea, fiind urmata de coalitii instabile. In Marea Britanie, va ajunge premier David Cameron de la Partidul Conservator, dar va deveni cel mai nepopular sef de guvern din istoria regatului.

Asa ca Nicolas Sarkozy va domina scena politica europeana. (De ce sa nu-l punem presedintele Europei?) Pe data de 7 noiembrie 2012, la ora trei dimineata, Barack Obama, vizibil surmenat, va iesi in fata admiratorilor de la hotelul Hilton din Chicago si va recunoaste ca a pierdut alegerile. Noul presedinte al SUA va fi Sarah Palin! Obama pierde fiindca s-a lasat imbrobodit de Iran, care a facut bomba atomica. In replica, la conducerea Israelului va veni "moldovanul" Avigdor Lieberman, conducatorul partidului Israel Beitenu), care va relua sloganul lui Putin despre ceceni: "Sa-i omoram pe teroristi chiar si la closet!". Lieberman si Putin o vor felicita sincer pe Sarah Palin.

Sursa: Gardianul