Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
25.02.2009

Beauty 2009 - Expozitia Internationala Specializata de Cosmetice

In perioada 26 februarie - 1 martie 2009, in pavilioanele C.I.E. „Moldexpo" S.A. se va desfasura Expozitia Internationala Specializata de cosmetice, parfumerie si echipamente pentru saloanele de frumusete "BEAUTY 2009″, editia a XII-a.

"Beauty-2009" se va desfăşura în două pavilioane expoziţionale, pe un spaţiu de aproximativ 4 mii m.p.  Oferta companiilor va include toate componentele aşa-zisului "business frumos": produse de parfumerie; cosmetică decorativă şi profesională; remedii şi ustensile pentru îngrijirea unghiilor, nail tehnologii; produse şi substanţe pentru îngrijirea părului şi întreţinerea pielii; vopsele pentru păr; menţinerea condiţiei fizice şi a frumuseţii; fitoterapie; aromaterapie; servicii ale saloanelor de frumuseţe şi de coafură; materii prime, ambalaje şi etichete pentru industria de parfumuri şi cosmetice; echipamente, mobilier şi aparate pentru saloanele de frumuseţe, de coafură, etc.

"Beauty" este un eveniment cu un program conex consistent, care va cuprinde: prezentări, show-uri, master-classuri susţinute de cosmetologi, specialişti în estetica facială, manichiurişti din Moldova şi de peste hotare. În cadrul expoziţiei se va desfăşura Campionatul deschis al Moldova la modelarea, designul unghiilor, machiaj şi body-art "Brilliance Nails-2009", ediţia a doua. Asociaţia de Dezvoltare a Artei Coafurii din Moldova va organiza zilnic în cadrul expoziţiei „Beauty-2009" master-class-uri: „Tendinţe noi în coafura de seară", „Tendinţe noi în frizura de salon".

La acest eveniment vor participa peste 100 de companii din Belarus, Bulgaria, Germania, India, Italia, Moldova, Polonia, Rusia, România, Turcia, Ucraina.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus