Trimite e-mail | Printeaza
Economie
23.02.2009

In Zona antreprenoriatului liber ”Valkanes” a fost inregistrat un nou rezident

Potrivit MEC, in Zona antreprenoriatului liber „Parcul de productie Valkanes" a fost inregistrat un nou rezident, intreprinderea cu capital italian „Glass Galone Special" SRL.

Conform planului de afaceri, intreprinderea, va realiza un proiect de producere a baloanelor din sticla, cu un volum de 5, 10, 15, 20, 25, 34 si 54 litri, destinate pentru vin, ulei etc.

Pentru realizarea acestui proiect intreprinderea intentioneaza sa construiasca pe teritoriul parcului de producere o cladire si sa instaleze un echipament specializat pentru producerea productiei de sticla, arendind un lot de teren cu suprafata de 1 ha.

Rezidentul va investi circa 2 mil. euro in echipamentul folosit in procesul tehnologic, produsul finit fiind exportat in Ucraina, Rusia, tarile Uniunii Europene, precum si in Republica Moldova in proportie de circa 30% din productie.

Volumul vinzarilor nete, se prognozeaza a fi la nivel de pina la 4 mil. Euro anual, iar numarul angajatilor va constitui circa 40 de persoane.„Glass Galone Special" SRL planifica sa-si inceapa activitatea in anul curent.

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus