Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.02.2009

Marat Safin este gata să-şi vândă fabricile de zahăr din Moldova şi România

Membrul Consiliului Federaţiei al Federaţiei Ruse, Marat Safin, preşedintele consiliului de directori ai concernului "MarrTEK" Ralif Safin a declarat recent pentru publicaţia Kommersant că în present concernul pe care îl conduce nu are posibilitatea să contracteze credite pentru realizarea noilor proiecte şi de aceea va trebuie să conteze doar pe mijloacele proprii. Pentru aceasta el a declarat că ar fi dispus să vândă activele de zahăr din Moldova şi România.

Totodată, sâmbătă, 14 februarie,  Ralif Safin şi Marat Safin, preşedintele concernului „Marr Sugar Trading", au avut o întrevedere cu preşedintele Vladimir Voronin. Serviciul de presă al Preşedinţiei notează că în cadrul întrevederii, în particular, a fost discutată chestiunea cu privire la situaţia producătorilor de sfeclă de zahăr din zona de nord a Moldovei. Vladimir Voronin s-a referit la problema achitării de către întreprinderile de prelucrare a sfeclei de zahăr cu producătorii pentru producţia livrată, acest subiect fiind abordat de către aceştia în cadrul recentei vizite de lucru a preşedintelui în oraşul Edineţ.

Preşedintele concernului „Marr Sugar Trading", Marat Safin, l-a asigurat pe şeful statului că CS „Marr Sugar Moldova" va întreprinde măsurile necesare în vederea soluţionării, în termene restrînse, a problemelor apărute.

În comunicatul Preşedinţiei nu se menţionează dacă părţile au examinat posibilitatea vinderii fabricilor de zahăr din Moldova.

cuvinte-cheie: Marr Sugar Moldova | zahar

Comentarii (0)

 

Related news

Sus