Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.02.2009

Elmec a deschis 3 magazine in Republica Moldova, cu 600.000 euro

Elmec Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri din industria fashion din Romania, a inaugurat, la inceputul acestui an, cel de-al treilea magazin din Republica Moldova, sub brandul Miss Sixty. Investitia in cele 3 unitati, cu suprafata totala de 500 mp, se ridica la 600.000 euro.

Inaugurarea acestui magazin face parte din planul de extindere Elmec Romania pe piata de retail de fashion din Republica Moldova, implementat in zona inca de la sfarsitul anului 2008, cand compania a deschis primele doua magazine sub brandurile Calvin Klein Jeans si Pepe Jeans London, in primul mall din Chisinau, MallDova.

"Republica Moldova este inca o piata in dezvoltare, daca ne referim la retail-ul de fashion, si una dintre pietele cu potential pentru brand-urile high-end", a declarat Cristian Beznoska, CEO Elmec Romania.

"De la deschidere si pana acum, am observat un interes crescut al clientilor pentru brandurile pe care le comercializam, asadar nu excludem posibilitatea extinderii. Deschiderea celor 3 magazine reprezinta un prim pas pe care il facem in Republica Moldova. In functie de conditiile pietei, putem evalua pe parcurs si oportunitatea lansarii altor noi branduri", a mai spus Beznoska.

Elmec Romania activeaza pe piata autohtona de retail de fashion inca din 1999, fiind distribuitorul oficial al unor branduri internationale precum Nike, Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty sau Energie.

Compania Elmec Romania detine, in acest moment, peste 42 de magazine monobrand si multibrand.

Sursa: Daily Business

cuvinte-cheie: Miss Sixty | Elmec Romania

Comentarii (0)

 

Sus