Trimite e-mail | Printeaza
Economie
29.01.2009

Guvernul a desemnat 16 laureaţi ai premiilor de stat şi 45 companii pentru titlul „Cel mai bun contribuabil al anului 2008”

Premiile au fost decernate miercuri, 28 ianuarie, în cadrul  ceremoniei oficiale la Palatul Republicii, de către preşedintele Vladimir Voronin şi premierul Zinaida Greceanîi.

Astfel, au fost desemnaţi 16 laureaţi ai premiului de stat: 7 laureaţi ai premiului de stat de gradul I, 6 – de gradul II şi trei diplomanţi. Astfel, premiul de stat de gradul I a fost  decernat următoarelor întreprinderi: SRL MGM, SA „Moldcell”, SA „Orhei-vit”, SA „Macon”, SA „Moldtelecom”, SA „Viorica-Cosmetic”, SA „Tricon”. Premiul de stat de gradul II este decernat SRL „Keramin Chişinău”, SA „Monolit”, SA „Dionysos Mereni”, SA „Liga-2”, SA „Produse cerealiere” şi SA „Artmet”.  Totodată, SRL „Trans-Standard”, SA „Barza Albă” şi CAP „Basarabia” au fost nominalizate în calitate de diplomanţi.

La concursul pentru titlul de „Cel mai bun contribuabil al anului 2008” au participat 166 de înterprinderi , din care la prima etapă au fost selectate 85, iar în final titlul de cel mai bun contribuabil l-au obţinut 45 de agenți economici.

Din cele 45 de întrepridneri, SA „Moldtelecom”, deţinătorul titlului menţionat la şapte ediţii consecutive, a obţinut medalia de aur, medalia de argint a fost obţniută de deţinătorul titlului la şase ediţii consecutive – SRL „Bogatmos”. Medalia de bronz  a fost obţinută de patru companii, ce s-au învrednicit de titlul cel mai bun contribuabil al anului la cinci ediţii consecutive: SA „Cimteren”, SRL „Fortuna-Plus”, SRL „Valea Sofiei” şi SRL „Plaiul Bârlădean”.  Printre deţinătorii titlului „Cel mai bun contribuabili ai anului 2008” se numără: SA „Orange Moldova”, SA „Moldcell”, SA „Icam”, SA „FinComBank”,  SA „Eximbank”, SA „Banca de Economii”, SRl „British American Tabacco-Moldova”, SA „Viorica-Cosmetic” şi altele.         

cuvinte-cheie: cel mai bun contribuabil | decernare | premii

Comentarii (0)

 

Sus