Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.01.2009

În cadrul expoziţiei “Fabricat în Moldova”, vizitatorii vor avea posibiltatea să-şi verifice situaţia conturilor personale la CNAS

În perioada 27-31 ianuarie 2009, vizitatorii expoziţiei, în baza buletinului de identitate sau a cartelei „galbene”, vor avea posibilitate să se informeze direct la standul CNAS despre situaţia contului personal şi suma cotizaţiilor de asigurări sociale transferate de angajator.

La ediţia din anul 2009 a expoziţiei, alături de specialiştii oficiului central al CNAS vor participa şi colaboratorii caselor teritoriale de asigurări sociale din municipiul Chişinău: în fiecare zi vor fi reprezentanţii unei CTAS.

Totodată, în agenda de lucru a expoziţiei din acest an, vor fi incluse două seminare: „Completarea formelor dărilor de seamă F-4-BASS şi REV-5” şi „Sistemul asigurărilor sociale de stat a Republicii Moldova: particularităţi şi principii de bază”.

Casa Naţională de Asigurări Sociale participa deja a treia oară la lucrările Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova”. Practica anilor precedenţi demonstrează că standul CNAS se bucură de un mare interes în rîndul vizitatorilor expoziţiei, care au posibilitate să beneficieze de consultaţii ale specialiştilor Casei Naţionale la chestiuni ce ţin de asigurarea socială de stat.

În anul 2008, în cadrul expoziţiei nominalizate colaboratorii CNAS au organizat două seminare pentru directorii financiari şi contabilii-şefi ai întreprinderilor- participante la expoziţi

cuvinte-cheie: CNAS | Fabricat in Moldova | expozitie

Comentarii (0)

 

Related news

Sus