Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.01.2009

Statul scoate la privatizare trei loturi de pămînt pentru construcţii în Chişinău

Agenţia Proprietății Publice de pe lângă Ministerul Economiei şi Comerţului în comun cu Ministerul Apărării, au anunţat desfăşurarea concursului comercial pentru privatizarea terenurilor proprietate publică a statului,  destinate construcţiilor.  Primul lot de pămînt cu suprafața de 7,123 ha  este amplasat în mun. Chișinău, str. V. Lupu, 28. Preţul iniţial de vânzare este de 88,6 mil. lei.

Alte două loturi cu suprafața de 3,123  şi 0,166 ha se afla pe str. N. Testemițanu, 3.  Preţul iniţial de vânzare este de 31,1 mil. lei şi  respectiv - 1,65 mil. lei.

La concurs pot participa persoanele fizice şi juridice din R. Moldova,  persoanele fizice şi juridice străine, private, apatrizii, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Participanţii pot acţiona nemijlocit sau prin intermediul reprezentanţilor, mandataţi conform legislaţiei.

Concursul se va desfăşura în două etape. La prima etapă, în rezultatul examinării documentelor şi ofertelor depuse, Comisia determină  participanţii la concurs.

La etapa a doua, în rezultatul desfăşurării concursului de majorare a preţului, Comisia stabileşte câştigătorul concursului. Documentele se primesc nu mai târziu de 30 ianuarie 2009.

cuvinte-cheie: Agenţia | Proprietății | Publice | concurs comercial

Comentarii (0)

 

Related news

Sus