Trimite e-mail | Printeaza
Economie
20.12.2008

ÎS „Aeroportul Internaţional Chişinău” a obţinut Certificatul ISO 9001: 2000

Festivitatea consacrată înmînării solemne a Certificatului a avut loc pe data de 22 decembrie 2008, în incinta sălii albe a Complexului Hotelier „Codru”. Obţinerea Certificatului va permite întreprinderii de a eficientiza procesele şi procedurile interne, ceea ce va duce la îmbunătăţirea activităţii companiei, la perfecţionarea sistemului de conducere, la extinderea numărului de clienţi pe baza creşterii încrederii consumatorilor în calitatea serviciilor oferite.

Certificatul nominalizat a fost înmînat de către Sergiu Croitoru, Director General al companiei „SGS Moldova”, care a adresat un mesaj de felicitare pentru toţi colaboratorii întreprinderii.

Roman Podcorîtov, Director General al Î.S. „Aeroportul Internaţional Chişinău” a remarcat: „Proiectul a durat 10 luni, un termen foarte scurt pentru realizarea unei astfel de sarcini. Scopul a fost atins datorită profesionalismului, cunoştinţelor, responsabilităţii, încrederii şi spiritului de echipă, care domneşte în colectivul nostru. Acum nu ne rămîne decît să continuăm activitatea, progresînd permanent. Întrucît managementul şi realizarea acestuia nu este un simplu scop, ci constituie un factor decisiv în creşterea eficienţei întreprinderii.”

Pentru Aeroport, obţinerea acestui certificat este o confirmare a faptului, că eforturile de a îmbunătăţi activitatea unei structuri atît de complexe cum sunt porţile aeriene ale ţării, nu au fost în zadar.

cuvinte-cheie: Aeroportul Chisinau | ISO | certtificat de calitate

Comentarii (0)

 

Sus