Trimite e-mail | Printeaza
Economie
12.12.2008

Lafarge Ciment Moldova oferă 3 mil. euro pentru reconstrucţia Drumului Naţional Orhei-Rezina

Frederic Aubet, Directorul General al Lafarge Ciment (Moldova) S.A. şi Vladimir Baldovici, Ministrul Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului (MCDT) al Republicii Moldova au semnat, joi, 11 decembrie, contractul de sponsorizare oferită de către Lafarge pentru reconstrucţia drumului naţional R 20  Orhei - Rezina, în valoare de 3 milioane euro.

„Societatea pe Acţiuni  Lafarge Ciment (Moldova) operează ca un membru responsabil al comunităţii în care îşi derulează activitatea. Prin acest ajutor ne propunem să susţinem lucrările ample de refacere a infrastructurii rutiere, fapt ce va contribui la creşterea economică a regiunii şi va sprijini progresul social al comunităţilor din regiune. Acest proiect important pentru noi, care este în armonie cu valorile şi principiile Grupului Lafarge, reprezintă un angajament pe care Lafarge Ciment Moldova şi-l asumă împreuna cu Ministerul Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului al Republicii Moldova", a declarat Frederic Aubet

Prin acest parteneriat, Lafarge Ciment (Moldova) va continua să reprezinte cu onoare excelenţa activităţilor franceze pe segmentul economic şi industrial al Republicii Moldova, ţară în care îşi desfaşoară de aproape 10 ani operaţiunile de producere a cimentului şi care este din ce în ce mai interesată de dezvoltarea durabilă, rapidă şi eficientă a infrastructurii.

cuvinte-cheie: Lafarge | Orhei-Rezina | reconstructie | drum

Comentarii (0)

 

Related news

Sus