Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.12.2008

O nouă versiune a paginii oficiale www.statistica.md

Biroul Naţional de Statistică (BNS) a lansat astăzi, 3 decembrie curent, versiunea modernizată a paginii oficiale www.statistica.md în reţeaua Internet.

Pagina-web  reprezintă o resursă informaţională a BNS şi are drept scop sporirea nivelului de transparenţă a activităţii BNS şi a accesului la informaţia oficială prin publicarea datelor despre structura, activitatea şi produsele BNS.

Măsurile întreprinse în direcţia modificării şi ameliorării paginii oficiale Web a BNS promovează în continuare sporirea calitativă a conţinutului informaţional al site-ului. În acelaşi timp creşte esenţial şi eficienţa administrării şi utilizării cartelei de vizită Internet a BNS. Astfel, pe lângă reflectarea activităţilor BNS în spaţiul Internet, utilizatorii obţin o valoroasă resursă informaţională, care le permite accesarea rapidă a celor mai recente date statistice din ţară.

Versiunea modernizată a site-ului oferă un acces rapid şi facil la informaţia statistică, care este clasificată pe domenii de activitate social-economică şi pe subdomenii. Datele pentru fiecare subdomeniu sînt prezentate în formă de comunicate de presă, serii de timp (date infraanuale şi date anuale), precum şi cu indicarea referinţelor utile pentru fiecare subdomeniu : indicatori cheie în domeniu, publicaţii statistice, precizări metodologicestatistică regională.

cuvinte-cheie: BNS

Comentarii (0)

 

Related news

Sus