Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-12-01/noi-suprize-shi-inaugurari-la-shopping-malldova-7517.html
Data: Dec 1, 2008 (19:03)

Noi suprize şi inaugurări la Shopping MallDova

Chişinău, 1 decembrie 2008 Shopping MallDova primul centru comercial la standarde internaţionale din Republica Moldova, a deschis 18 magazine şi restaurante noi in mall.

Printre acestea sunt magazine de fashion cu colecţii de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi - Bigotti, Steilmann, Sela, Kenvelo, Olsen,  Marina Yachting, Sacoor Brothers, Polo Garage, Ted Lapidus, Penny Black, magazine de încălţăminte - Salamander şi Nobel Gallery, accesorii şi galanterie - Samsonite, articole sportive - Nike, precum şi un magazin pentru copii  - Orchestra.

În ceea ce priveşte opţiunile de petrecere a timpului liber şi a distracţiilor au devenit operaţionale restaurantele Mykonos şi Season's, şi fast-food-ul Molly Potato.

În centrul comercial Shopping MallDova, vizitatorii pot beneficia de magazine pentru toate gusturile şi capacităţile de cumpărare, oferind o experienţă bogată şi variată de cumpărături, în care mărci internaţionale se  combină cu cele locale favorite. Shopping MallDova este primul centru de acest gen care pune la dispoziţia vizitatorilor săi o parcare subterană de 750 de locuri gratuit.

De asemenea, clienţii care fac cumpărături de minimum 200 de lei în perioada 15 noiembrie-14 decembrie pot cîştiga un Mitsubishi Outlander XL, în cadrul tombolei organizate de Shopping MallDova.

Pe parcursul săptămînilor ce urmează vizitatorii mall-ului vor avea parte de suprize plăcute pregătite de Shopping MallDova. Caricaturişti, clovni, demonstraţii de dans, spectacole de păpuşi în fiecare weekend, sesiuni de body art pentru copii şi adulţi vor anima timpul acestora la Shopping Malldova.

De la deschiderea centrului comercial, pe data de 15 noiembrie 2008, Shopping MallDova a fost vizitat de peste 200.000 de persoane.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Irina Ghelbur

Coordonator Relatii Publice

Tel.: 603-258

GSM: 079.77.99.65

Email: irinaghelbur@shoppingmalldova.md