Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
01.12.2008

Artur Cozma a fost revocat din funcţia de ministru al culturii şi turismului

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a semnat luni decretul privind revocarea lui Artur Cozma din funcţia de ministru al culturii şi turismului. Artur Cozma a fost ministru al Culturii şi Turismului în Guvernul Tarlev, fiind numit în funcţie la 19 aprilie 2005. El şi-a păstrat funcţia de ministru şi în noul guvern format de Zinaida Greceanîi la 31 martie 2008.

Cozma este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii de Stat "M.V.Lomonosov" din Moscova, doctor în ştiinţe politice la Institutul de Istorie, Stat şi Drept a Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Dupa absolvirea Universităţii, a urmat studii postuniversitare la Şcoala Natională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti (1991-1993) şi apoi cursuri de studii diplomatice pe lângă Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Suedez şi al Regatului Olandez (1994).
Începând din anul 1993, lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova în diverse funcţii. În anul 2001 este numit în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Israel.

cuvinte-cheie: Cozma | revocare

Comentarii (0)

 

Related news

Sus