Trimite e-mail | Printeaza
Economie
29.11.2008

Editia a VIII-a expozitiei nationale „Fabricat in Moldova” se va desfasura in perioada 27-31 ianuarie 2009 la CIE "MOLDEXPO

Prim-viceprim-ministrul, ministrul Economiei si Comertului a convocat  vineri, 28 noiembrie,  sedinta comitetului organizatoric pentru planificarea editiei a VIII-a expozitiei nationale „Fabricat in Moldova".

Potrivit MEC, organizatorii editiei a VIII-a expozitiei nationale „Fabricat in Moldova" sunt     Ministerul Economiei si Comertului, Centrul International de Expozitii(CIE) "MOLDEXPO" , Camera de Comert si Industrie (CCI) a Republicii Moldova si altii.

In cadrul sedintei organizatorii au discutat actiunile de pregatire a manifestarilor din cadrul expozitiei nominalizate.

Editia a VIII-a a expozitiei nationale „Fabricat in Moldova" va fi desfasurata in 3 pavilioane ale CIE "MOLDEXPO" dupa criteriul ramural: complexul agroindustrial, marfuri industriale si servicii.

Ministerele si institutiile de ramura vor organiza  seminare si mese  rotunde cu discutii la teme actuale privind practica antreprenoriala in sectorul real al economiei.

Editia curenta a „Fabricat in Moldova" va prezenta in premiera doua evenimente - concursul „Medalia de Aur" in cadrul carui va fi decernat premiul pentru cel mai buni expozant si Forul investitional international cu tema "Investitii. Parteneriat. Dezvoltare".

Traditional, in cadrul „Fabricat in Moldova", se vor  desfasura  trei concursuri la care participa ageneti economici din toata atara - Premiului de Stat in domeniul calitatii, „Marca comerciala a anului" si „Cel mai bun contribuabil".

La expozitie sunt invitati sa participe  delegatii a oamenilor de afaceri din Rominia, Ucraina, Belarusi, Rusia si alte tari.

cuvinte-cheie: Fabricat in Moldova

Comentarii (0)

 

Related news

Sus