Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
24.11.2008

Revista electronică Moldova Azi lansează noua versiune a site-ului www.azi.md

Prima revistă electronică din Republica Moldova - Moldova Azi. Ţara ta pe Internet - lansează noua versiune a site-ului www.azi.md. Aceasta reprezintă o nouă formulă grafică şi cromatică, precum şi posibilitatea de a viziona şi asculta principalele ştiri şi evenimente. Materialele în format audio şi video vor apărea pe site în luna decembrie, odată cu completarea arhivei publicaţiei.

Noua versiune a site-ului www.azi.md a fost concepută pentru a pune şi mai bine în valoare principale caracteristici ale revistei care au menţinut publicaţia electronică printre primele mass media de acest gen din Republica Moldova. Utilizatorii de Internet vor avea acum posibilitatea să urmărească evenimentele online cu ajutorul materialelor realizate de către jurnalişti special pentru Moldova Azi, dar şi a ştirilor de la cele mai bune agenţii de presă din ţară. Acestea vor fi prezentate în funcţie de impactul şi importanţa lor, precum şi în formă scurtă, ţinând cont de specificul presei online.

Revista va continuă să prezinte săptămânal puncte de vedere ale celor mai cunoscuţi comentatori vis-a-vis de cele mai importante evenimente din actualitatea social-politică. Comentariile vor fi mai bine puse în valoare datorită amplasării lor în imediata apropiere de ştiri, dar şi avantajelor oferite de convergenţa mediilor.

Revista electronică Moldova Azi a fost prima publicaţie online care a introdus în practică interviul interactiv în Republica Moldova, ancheta reportericească şi tematica europeană. Acum toate acestea vor fi extinse şi în format audio şi/sau video.

Pentru o mai bună comunicare, vizitatorii site-ului vor avea posibilitatea să lase comentarii pe marginea tuturor materialelor publicate.

Revista electronică Moldova Azi a fost lansată la 28 mai 2001 pe baza portalului Moldova-News deschis la 16 noiembrie 1998. Pe parcursul utlmilor ani, publicaţia şi-a demonstrat independenţa şi imparţialitatea şi a devenit un mijloc de informare pentru mii de utilizatori de Internet. Astăzi revista este una din puţinele publicaţii electronice care inserează materiale în trei limbi: română, rusă şi engleză.

Moldova Azi este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism, iniţiat cu particparea Asociaţiei DNT, şi s-a bucurat de sprijinul financiar al mai multor organizaţii donatoare locale şi internaţionale printre care Fundatia Soros Moldova, Fundatia Pres Now (Olanda), Guvernul S.U.A., Ambasada Regatului Norvegiei la Bucuresti, Ambasada Marii Britanii, Ambasara Finlandei etc. Organizaţiile finanţatoare nu vizează conţinutul acestui proiect şi nu-şi asumă nicio responsabilitate în acest sens.

 

24 noiembrie 2008

Centrul Independent de Jurnalism

Str. Şciusev 53, Chişinău

Tel. 213652, editor@ijc.md

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus