Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.11.2008

Forumul economic moldo-ceh se va desfasura la Chişinău la 26 noiembrie

În perioada 25-29 noiembrie, un grup de cca 20 businessmeni cehi vor efectua o vizită de afaceri în Republica Moldova. În cadrul misiunii economice, la 26 noiembrie va fi organizat Forumul Economic Moldo-Ceh, cu scopul de a întări relaţiile de cooperare dintre mediul de afaceri din ambele ţări şi de a iniţia noi relaţii de colaborare cu potenţiali parteneri din Cehia.

Din delegaţia cehă vor face parte companii ce activează în domeniile: finanţe, bănci, consulting, comerţ etc.

Programul Forului Economic Moldo-Ceh include prezentarea oportunităţilor investiţionale din RM şi Cehia, precum şi întrevederi bilaterale directe, în timpul cărora pot fi iniţiate noi relaţii de colaborare în diferite sectoare ale economiei.

Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită antreprenorii autohtoni să participe la Forumul Economic Moldo-Ceh, care va avea loc la 26 noiembrie în or. Chişinău, Leogrand Convention Centre, str. Mitropolit Varlaam 77, înregistrarea participanţilor- orale 10.30.

Antreprenorii interesaţi pot obţine informaţii suplimentare la nr. de telefon 22-13-91, 22-49-83, 079182883. Persoana de contact: Inesa Iordatii.

(lista completa a participanţilor cehi la forum şi domeniile de activitate ).

cuvinte-cheie: Moldo-Ceh

Comentarii (0)

 

Related news

Sus