Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.11.2008

În zilele desfăşurării summitului CSI la Chişinău, circulaţia în perimetrul Aeroportului Internaţional Chişinău va fi limitată

Administraţia Aeroportului Internaţional Chişinău a anunţat că în zilele de 13 şi 14 noiembrie curent, în legătură cu pregătirea şi realizarea măsurilor pentru desfăşurarea Summit-ului şefilor de Guverne CSI la  Chişinău, în scopul asigurării securităţii vor fi introduse unele limitări.

Astfel, în perioada menţionată, se plănuieşte de a fi limitat numărul locurilor la parcarea complexului aerogării, de a modifica schema de plecare de pe teritoriul aferent aeroportului, precum şi de a intensifica controlul şi monitorizarea din partea serviciului de securitate a Aeroportului.

De asemenea, este posibilă închiderea unor porţiuni de drum de către serviciile poliţiei rutiere în legătură cu deplasarea delegaţiilor oficiale în perimetrul Aeroportului. Aeroportul solicită, în special, de a lua în considerare acest fapt la programarea timpului înainte de zbor.

Adminitraţia Aeroportului Internaţional Chişinău recomandă pasagerilor să facă din timp
legătura cu reprezentanţii companiilor aeriene din Moldova pentru a preciza timpul decolării şi aterizării în legătură cu posibilele reţineri ale unelor rute în perioada 13-14 noiembrie 2008.

Aeroportul Internaţional Chişinău cere scuze, anticipat, pentru posibilele incomodităţi şi asigură că măsurile de restricţie luate nu poartă un caracter discriminatoriu, ci vin să asigure deservirea corespunzătoare şi securitatea delegaţiilor oficiale ale ţărilor CSI.

cuvinte-cheie: summit CSI | restrictii | aeroport

Comentarii (0)

 

Related news

Sus