Trimite e-mail | Printeaza
Economie
06.11.2008

Shopping MallDova se deshide cu o zi mai tarziu !

Chisinau, 6 noiembrie 2008 ICS "Lemi Invest" SA, dezvoltatorul centrului comercial Shopping MallDova, anunţă locuitorii mun. Chişinău despre amînarea cu o zi a  datei de deschidere a centrului comercial.

Iniţial, inaugurarea centrului comercial Shopping Malldova şi deschiderea uşilor pentru public a fost programată pentru data de 14 noiembrie, 2008. Între timp, administraţia Lemi Invest a fost informată că în perioada 13 - 14 noiembrie, 2008 în mun. Chişinău îşi va desfăşura lucrările Summitul prim-miniştrilor ţărilor membre ale Comunităţii Statelor Independente (CSI), iar pentru asigurarea securităţii  deplasării cortegiului delegaţiilor oficiale pe Viaduct este necesară excluderea organizării şi desfăşurării  în această perioadă de timp a manifestaţiilor cu caracter cultural distractiv. 

Din motive care nu ţin de capacităţile şi voinţa Lemi Invest şi pentru a contribui la buna desfasurare a Summitului prim-miniştrilor ţărilor membre CSI, data deschiderii pentru public a centrului comercial Shopping Malldova a fost amînată pentru sîmbătă, 15 noiembrie. Vom fi onoraţi să avem locuitorii Chişinăului oaspeţi ai mall-ului începînd cu ora 10:30. Ii asteptam cu o multime de premii, concerte, spectacole si voie buna.

cuvinte-cheie: Shopping MallDova

Comentarii (0)

 

Related news

Sus