Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.11.2008

Voronin l-a felicitat pe Obama

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a adresat un mesaj de felicitare lui Barack Obama, cu prilejul alegerii sale în funcţia de Preşedinte al Statelor Unite ale Amercii.

În mesaj se menţionează:
„Din partea poporului Republicii Moldova şi al meu personal, Vă adresez cele mai călduroase felicitări cu ocazia strălucitei victorii repurtate în cadrul alegerilor pentru înalta funcţie de Preşedinte al Satelor Unite ale Americii.

Am urmărit cu multă atenţie derularea campaniei electorale din Statele Unite. Ţin să menţionez că alegerea cu adevărat istorică, făcută de poporul american, este o alegere în favoarea schimbării, progresului şi prosperităţii, avînd la bază principiile fundamentale ale democraţiei.

Folosesc această ocazie pentru a reafirma dorinţa Republicii Moldova de a consolida şi aprofunda în continuare relaţiile de prietenie şi cooperare cu ţara Dumneavoastră în cele mai diverse domenii, precum şi de a stabili noi punţi de colaborare reciproc avantajoasă.

Urîndu-Vă succese în activitatea pe care o veţi desfăşura în deosebit de responsabila funcţie de Preşedinte al Statelor Unite ale Americii,  

Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, expresia înaltei mele consideraţii".

cuvinte-cheie: Obama | SUA

Comentarii (0)

 

Related news

Sus