Trimite e-mail | Printeaza
Economie
04.11.2008

Shopping MallDova se deschide în curînd

Chisinau, 4 noiembrie 2008 Shopping MallDova, primul centru comercial de mari dimensiuni din Moldova ce include optiuni pentru cumparaturi si petrecerea timpului liber, se va deschide în curînd, in urma unei investitii de 50 milioane de euro. Construit pe patru niveluri, cu aproximativ 25.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, centrul comercial va avea peste 100 de magazine, un supermarket, parte a lanţului internaţional Fourchette, care se va întinde pe 2300 de metri pătraţi, un cinematograf multiplex cu şase ecrane din reţeaua Patria, jocuri electronice interactive, sală de bowling, loc de joacă pentru copii, precum şi diferite opţiuni pentru petrecerea timpului liber.

Shopping MallDova va fi cel mai mare centru comercial de acest format construit la standarde internaţionale din Chişinău. Caracteristicile sale arhitecturale unice vor asigura o experienţă bogată şi variată în ceea ce priveşte cumpărăturile, în care brandurile internaţionale vor fi prezente alături de cele autohtone. Centrul comercial Shopping MallDova va reuni sub acelaşi acoperiş o serie de branduri nou lansate în Republica Moldova. Printre acestea vor fi Debenhams, Rock & Roll Bowling, Diverta, Forever 18, Koton, Lacoste, Pennyblack, Irina Schrotter, Fox, Samsonite, Mothercare, Olsen, Sacoor Brothers, Polo Garage, House of Art, Kenvelo, Otter, Bigotti, Swarovski, BSB, Nara Camicie, Calvin Klein, Pepe Jeans, Little Big, Swatch, etc.
Ceremonia de deschidere oficială a mall-ului va avea loc pe 12 noiembrie şi va fi urmată de deschiderea pentru public, pe 14 noiembrie. Shopping MallDova a pregătit o serie de surprize vizitatorilor sai atat în perioada de deschidere, cat si pe tot parcursul anului.

"Odata cu deschiderea sa, Shopping MallDova va oferi locuitorilor din Chisinau o nouă experienţă în ceea ce priveşte cumpărăturile. Acest proiect va stabili standarde inalte de calitate în termeni de retail, design, constructie si funcţionare. Aceasta investitie demonstrează angajamentul nostru de lungă durată faţă de locuitorii acestei ţări, creând valori pentru comunitatea locală. Shopping MallDova îşi va deschide uşile in data de 14 noiembrie, zi în care vom fi onoraţi să avem locuitorii Chişinăului oaspeţi ai mall-ului", a declarat Vicenţiu Spătaru, Director General ICS "Lemi Invest" SA.

Deschiderea acestui centru comercial va reprezenta un eveniment important pe piaţa de retail din Moldova. Facilitaţile la standarde internaţionale, combinaţia de shopping, restaurante tematice, fast-food-uri şi diferite opţiuni de petrecere a timpului liber, precum şi amplasarea pe una dintre cele mai mari artere de circulaţie din Chişinau, pe Viaduct, vor face din Shopping MallDova o destinaţie unica.

Lemi Invest este dezvoltatorul centrului comercial Shopping MallDova. Compania este o societate mixtă a Leogrant, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova, şi Anchor Grup, parte a grupului de companii Fiba Holding. Fiba Holding are experienţă în domeniile de retail, servicii financiare şi dezvoltare imobiliară, fiind activă în 14 state.

 

cuvinte-cheie: Shopping MallDova

Comentarii (0)

 

Related news

Sus