Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-11-04/air-moldova-shi-deutsche-lufthansa-ag-au-semnat-un-acord-bilateral-special-prorate-7046.html
Data: Nov 4, 2008 (19:51)

„Air Moldova” şi „"Deutsche Lufthansa AG" au semnat un acord bilateral special prorate

Compania aeriană de stat „Air Moldova" şi compania germană „"Deutsche Lufthansa AG" au semnat un acord bilateral special prorate (Special Prorate Agreement), adiţional la acordul inter-line existent, care permite fiecărei companii să comercializeze bilete de zbor pe direcţiile alteia în baza biletului electronic unic.

În baza noului aranjament, care intră în vigoare la 15 noiembrie 2008, „Air Moldova" va oferi pasagerilor săi posibilitatea de a călători în peste 200 de direcţii ale companiei „Lufthansa" din 81 de ţări, beneficiind de tarife unice mai atractive.

Noile oferte de preţ, ce vor fi propuse pasagerilor de către compania "Air Moldova" graţie parteneriatului cu "Lufthansa", vor include atît destinaţiile magistrale est europene, cît şi cele din America de Sud şi de Nord, Azia, inclusiv Japonia.

De asemenea, din 15 noiembrie, pentru pasagerii cursei Chişinău-Frankfurt  „Air Moldova" va oferi conexiuni comode în aeroportul din Frankfurt cu rutele companiei Lufthansa. În sezonul de iarnă zborurile cu destinaţia Chişinău-Frankfurt vor fi operate de cinci ori pe săptămînă - în zilele de luni, miercuri, vineri, sîmbătă şi duminică.

Biletele de zbor la noile tarife vor putea fi procurate atît în oficiile proprii de vînzări ale companiei „Air Moldova", cît şi în agenţiile autorizate din Moldova şi peste hotare, relatează serviciul de presă al companiei „Air Moldova".