Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.11.2008

Blocurile locative conectate de astăzi la reţeaua de încălzire

Primarul general Dorin Chirtoacă a dispus conectarea fondului locativ din municipiul Chişinău la agentul termic, începând cu ziua de astăzi. Potrivit unei dispoziţii semnate în acest sens, până la sfârşitul săptămânii curente toate blocurile locative şi obiectivele din municipiu urmează să fie conectate la sistemul centralizat de încălzire.

După cum a informat în cadrul şedinţei operative de la primărie viceprimarul Vlad Coteţ, fondul locativ, dar şi celelalte instituţii sunt pregătite din punct de vedere tehnic pentru primirea agentului termic. Viceprimarul Coteţ a mai spus că potrivit informaţiei prezentate de administraţia S.A. „Termocom", majoritatea reţelelor, la fel, sunt pregătite pentru livrarea agentului termic.

În acelaşi timp, până astăzi la sistemul centralizat de încălzire au fost conectate toate instituţiile medicale din municipiu şi instituţiile preşcolare. Şcolile şi instituţiile universitare vor fi conectate pe parcursul săptămânii curente, până la revenirea elevilor din vacanţa de toamnă. Potrivit directorului Direcţiei Sănătăţii a Primăriei Chişinău, Mihai Moldovanu, la moment temperatura aerului în saloanele din instituţiile medicale este de 19 - 20 grade Celsius.

De menţionat că sezonul de încălzire în municipiul Chişinău a început la 27 octombrie a.c., când primarul general a dispus conectarea instituţiilor medicale şi a grădiniţelor la reţeaua centralizată de agent termic.

 

Decizia Consiliului municipal Chişinău nr.17/7 din 28 octombrie 2008 „Cu privire la operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.15/15 din 25.09.08 „ Despre Regulamentul privind mecanismul de acordare a ajutoarelor sociale păturilor social-vulnerabile din municipiul Chişinău la achitarea  serviciilor comunale şi pentru consumul de gaze naturale, lemne şi cărbune folosite pentru încălzire"

Regulamentul privind mecanismul de acordare a ajutoarelor sociale păturilor social-vulnerabile din municipiul Chişinău la achitarea  serviciilor comunale şi pentru consumul de gaze naturale, lemne şi cărbune folosite pentru încălzire

Anexă la decizia Consiliului municipal Chişinău nr.17/7 din 28 octombrie 2008

cuvinte-cheie: agentul termic

Comentarii (0)

 

Sus