Trimite e-mail | Printeaza
Economie
18.10.2008

Orasul Ungheni va gazdui un For economic international

Sambata, 18 octombrie, la Ungheni isi va incepe lucrarile Forul economic internaţional, cu genericul: „Cooperarea regională şi noi oportunităţi de afaceri".

La eveniment vor participa agenţi economici şi factori de decizie din regiune şi din capitală, reprezentanţii unor misiuni diplomatice şi ai instituţiilor internaţionale acreditate în Moldova.

Serghei Cladco, directorul filialei CCI Ungheni a menţionat faptul, că la forumul economic internaţional sunt aşteptaţi oaspeţi din România, Ucraina, Belarus, Polonia, Germania, Israel. Printre aceştia sunt: Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Regiunea Nord- Est a României şi Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi, Asociaţia Producătorilor din Cernăuţi, Camera de Comerţ şi Industrie din Gomel, precum şi oameni de afaceri din ţările menţionate anterior.

Agenda forumului economic include prezentări ale potenţialului economic şi infrastructurii în Regiunea de Dezvoltare Centru a RM, ale practicilor de succes  în cooperarea regională, o vizită de informare în zona respectivă şi o expoziţie, la care vor participa producătorii locali şi de peste hotare.

Organizatorii susţin, că scopul evenimentului este de a impulsiona promovarea şi dezvoltarea economică regională, prin atragerea de noi investiţii, iniţierea noilor relaţii de afaceri, extinderea pieţelor de desfacere.

Forul economic este organizat de Consiliul raional Ungheni, în colaborare cu filiala CCI Ungheni, precum şi administraţiile publice locale şi sectorul asociativ privat din Regiunea de Dezvoltare Centru a RM.

 

cuvinte-cheie: CCI | Ungheni | for | investitii

Comentarii (0)

 

Related news

Sus