Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-10-15/agentzi-economici-moldoveni-vor-participa-la-primul-for-de-parteneriat-in-domeniul-cerealelor-shi-pr-6677.html
Data: Oct 15, 2008 (23:00)

Agenţi economici moldoveni vor participa la primul For de parteneriat în domeniul Cerealelor şi Produselor pe bază de Cereale din Regiunea Mării Negre

În perioada 11-14 noiembrie 2008, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova organizează  participarea agenţilor economici autohtoni la primul For de Parteneriat în domeniul Cerealelor şi Produselor pe bază de Cereale din Regiunea Mării Negre - CERES, care este o componentă a Programului de Promovare a Comerţului şi Investiţiilor în Regiunea Mării Negre.

Evenimentul se va desfăşura în or. Kiev, Ucraina pe data de 12 şi 13 noiembrie curent şi va reuni întreprinderi producătoare şi prelucrătoare de cereale, precum şi organizaţii de profil din următoarele ţări: Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia şi Ucraina.

Forul de Parteneriat în domeniul Cerealelor şi Produselor pe bază de Cereale este un program orientat spre susţinerea proceselor de integrare economică regională  prin intermediul  iniţiativelor sectorului privat. În cadrul forului vor fi efectuate o serie de prezentări privind tendinţele actuale din sectorul cerealelor în ţările regiunii Mării Negre. De asemenea, pentru participanţi vor fi organizate o serie de întrevederi individuale de afaceri, conform profilului şi intereselor specificate de fiecare întreprindere în parte.

Întrevederile individuale de afaceri vor constitui o platformă pentru discutarea oportunităţilor de afaceri şi a altor posibilităţi de cooperare precum crearea întreprinderilor mixte, transferul de know-how, dezvoltarea noilor produse şi tehnologii, etc.

Programul de afaceri va mai include vizitarea Expoziţiei Agroindustriale Internaţionale (12-14 noiembrie 2008), unde agenţii economici vor avea ocazia să se familiarizeze cu noile tendinţe, realizări, tehnologii şi produse din domeniul agroindustrial din regiune.

Companiile interesate de participarea la acest eveniment sunt invitate să transmită profilul completat la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova până la data de 20 octombrie 2008, prin fax la nr. 23-44-25 sau e-mail eic@chamber.md, foreign@chamber.md.