Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.09.2008

Moldova prezentă la Forul Economic de la Krinyca

Ministerul Economiei şi Comerţului al Republicii Moldova de comun cu Organizaţia de Promovare a Exportului din Moldova organizează participarea delegaţiei Republicii Moldova la cea de-a 18-a ediţie a Forului Economic de la Krynica, Polonia, ce se va desfăşura in perioada de 10-13 septembrie 2008.

Potrivit MEC, delegaţia oficială a ţării noastre va fi condusă de către Iurie Muntean, Viceministru al Economie şi Comerţului, în componenţa delegaţiei mai fiind incluşi reprezentanţi ai Organizaţiei de Promovare a Exportului din Moldova, ai Agenţiei agroindustriale „Moldova-Vin”. De asemenea, la For vor particapa repezentanţi ai mass-media şi ai sectorului privat.

Participarea Republicii Moldova la Forul Economic de la Krynica, va asigura continuitatea acţiunilor întreprinse anterior în vederea promovării climatului investiţional favorabil, impulsionării activităţilor de colaborare bilaterală, inclusiv cu ţările participante la forul dat.

În cadrul Forului Economic se va desfăşura panelul Economic cu tematica „Iniţiativele  Guvernului – noi oportunităţi pentru atragerea investiţiilor străine”, la care vor fi prezentate noile reforme ale Guvernului, situaţia economică şi climatul investiţional, oportunităţile sectoriale precum şi perspectivele de dezvoltare a ţării noastre. De asemenea în cadrul forului va fi organizat evenimentul cultural-artistic „Seara Moldovei”, care va fi însoţit de o recepţie cu degustare de vinuri moldoveneşti. La programul cultural al evenimentului va evolua maestrul Constantin Moscovici şi va fi organizată o expoziţie de fotografie a domnului Iurie Foca, cu genericul „Ţara mea - Moldova”.

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus