Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
26.08.2008

Germania ofera tinerilor din R.Moldova burse de masterat la Universitatea din Potsdam

Potrivit avizului Ministerului Educatiei si Tineretului, Universitatea din Potsdam, Germania, ofera posbilitarea tinerilor din Republica Moldova, sa aplice pentru 13 burse de studii de masterat in domeniul managementului public si politicilor publice globale. Programele menţionate sunt oferite absolvenţilor facultăţilor de economie, managementul afacerilor, ştiinţe sociale, sau alte domenii relevante.

Cerinţele de admitere: absolvirea cu succes a facultăţilor de economie, managementul afacerilor sau ştiinţe sociale la o universitate acreditată, cu obţinerea titlului de licenţiat; experienţă de lucru în domeniul organizaţiilor din sectorul public; cunoaşterea excelentă a limbii engleze.

Durata studiilor: 14 luni, cu începerea în aprilie 2009. Actualmente, prin Ministerul Federal al Cooperării şi Dezvoltării Economice, la Universitate se oferă 13 burse.

Pentru procedura de aplicare pentru burse, formularul de aplicare şi detalii despre programele de studii, vezi pagina web a Universităţii din Potsdam: www.uni-potsdam.de

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus