Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-08-20/6154-6154.html
Data: Aug 20, 2008 (10:34)

Incepând cu data de 1 septembrie se introduce un nou formular-model al facturii pentru plata energiei electrice consumate de consumatorii casnici

Potrivit Departamentul Comunicare din cadrul Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A., începând cu data de 1 septembrie, 2008,  se  introduce un nou formular-model al  facturii pentru plata energiei electrice consumate de  consumatorii casnici şi se modifică modalitatea de expediere a acesteia. Formularul  nou va avea dimensiuni mai mici decât cel actual şi va fi expediat fără plic.

Pe o parte a noii facturi vor fi plasate  adresa, numele  consumatorului, numărul  locului de consum, numărul contractului, numărul contorului, informaţia privind perioada facturării, consumul de energie electrică,  tariful de livrare a energiei electrice şi calculele corespunzătoare, respectiv suma spre plată şi informaţia privind existenţa sau absenţa datoriei.  De asemenea, după linia marcată de tăiere a ordinului de încasare aici vor fi indicate  rechizitele bancare ale furnizorului  Î.C.S. „ RED UNION FENOSA” S.A. pentru efectuarea plăţii în locurile autorizate în acest sens.

Tot pe această parte a facturii va fi inclus textul preavizului de deconectare în caz de neachitare în termenul indicat şi numărul telefonului pentru relaţiile consumatorului cu furnizorul.

Cea de-a doua parte a noului formular va conţine diverse informaţii utile pentru consumator.

Formularul-model al facturii de plată pentru energia electrică furnizată consumatorilor casnici de către titularul de licenţă  Î.C.S. „ RED UNION FENOSA” S.A a fost aprobat de către Consiliul de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în energetică.