Trimite e-mail | Printeaza
Economie
23.07.2008

BC ProCredit Bank S.A. oferă serviciile Western Union® de transfer bani

Precum au comunicat surse din cadrul serviciului de presă al băncii, începând cu ziua de azi, persoanele care doresc să trimită sau să primească bani de peste hotare o pot face la oricare dintre reprezentanţe BC ProCredit Bank din Moldova care acum oferă servicii Western Union® de transfer de bani. Western Union este o metodă rapidă şi sigură de transfer de bani în EUR sau dolari SUA.

Avantajele sistemului de transfer de bani Western Union sunt tehnologiile electronice înalte, confidenţialitatea şi rapiditatea. În funcţie de ora locală şi programul de lucru al agentului Western Union, banii pot fi ridicaţi la doar câteva minute după ce au fost expediaţi.

Western Union este o companie lider pe piaţa globală a transferurilor de bani care oferă clienţilor săi serviciul de transfer de bani de mai bine de 135 de ani. Împreună cu organizaţiile sale afiliate, Orlandi Valuta şi Vigo operează în peste 200 de ţări şi teritorii dependente.

Pe lângă serviciul de transfer de bani Western Union, clienţii ProCredit Bank pot beneficia şi de alte servicii bancare precum: depozite, conturi de economii, conturi curente, plăţi naţionale şi internaţionale, credite pentru dezvoltarea afacerii, schimb valutar etc.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus