Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.07.2008

La Atena va fi desfăşurată misiunea economică “Moldova Prezintă”

În cadrul programului „Promovarea Exporturilor” OPEM, organizaţie în subordinea Ministerului Economiei şi Comerţului organizează la data de 25 septembrie curent, la Atena,  Republica Elenă, o misiune de promovare a imaginii ţării şi a potenţialului economiei naţionale cu genericul “Moldova Prezintă”. Evenimentul se va desfăşura în cooperare cu Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă şi Camera de Comerţ şi Industrie din Atena.

Potrivit unui comunicat de presă al MIEPO, obiectivul general al acestui eveniment este evidenţierea oportunităţilor de afaceri, prezentarea situaţiei economice a Moldovei, fapt ce va duce la consolidarea relaţiilor comercial - economice între Republica Moldova şi Republica Elenă, stabilirea relaţiilor de parteneriat între oamenii de afaceri din ambele ţări, promovarea imaginii favorabile a RM ca destinaţie pentru investiţiile străine.

Totodată, programul evenimentului prevede adiţional la participarea oficialilor, antrenarea antreprenorilor ai ambelor state prin organizarea unui For al oamenilor de afaceri.

Companiile interesate de a participa la eveniment se pot adresa la sediul Organizaţiei de Promovare a Exportului din Moldova sau la tel: 243-338, fax: 224-310, e-mail: s.tirigan@miepo.mdAceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus