Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-06-27/5564-5564.html
Data: Jun 27, 2008 (22:38)

La 30 iunie la Chişinău va avea loc cea de-a treia şedinţă comună a Comisiei interparlamentare de cooperare dintre Parlamentul Republicii Moldova şi Adunarea Federală a Federaţiei Ruse

Potrivit Serviciului de presă al Parlamentului, relaţiile bilaterale moldo-ruse în ansamblu, precum şi aspecte ale cooperării regionale şi ale proceselor migraţionale dintre cele două state, vor fi discutate la 30 iunie curent de parlamentari de la Chişinău şi Moscova în cadrul celei de-a treia şedinţe comune a Comisiei interparlamentare de cooperare dintre Parlamentul Republicii Moldova şi Adunarea Federală a Federaţiei Ruse.  

O delegaţie a Adunării Federale a Rusiei, din componenţa căreia fac parte legislatori din cele două camere ale instituţiei legiuitoare de la Moscova – Duma de Stat şi Consiliul Federaţiei, se va deplasa la Chişinău pentru a participa la lucrările reuniunii. Delegaţia parlamentară rusă este condusă de Alexandr Moskaleţ, copreşedinte al Comisiei interparlamentare de cooperare. Din partea Republicii Moldova, copreşedinte al Comisiei respective este Eugenia Ostapciuc.  

La finalul lucrărilor este preconizată adoptarea unei Declaraţii comune.