Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.06.2008

MEC lanseaza Programul de antrenare a producatorilor moldoveni in exporturile de vinuri catre piata Uniunii Europene

Ministerul Economiei si Comertului si  Organizatia de Promovare a Exporturilor din Moldova (OPEM), in colaborare cu Centrul Olandez pentru Promovarea Importului din Tarile in Curs de Dezvoltare (CBI), anunta lansarea Programul de antrenare a producatori moldoveni in exporturile de vinuri catre piata Uniunii Europene.

Programul este preconizat pentru 3 ani si  include acordarea serviciilor de consultanta companiilor producatoare de vin privind accesul la piata europeana, suport in crearea strategiei de marketing si de branding, acordarea sprijinului companiilor autohtone in participarea la expozitiile specializate si evenimente din spatiul european.

Primul eveniment organizat in cadrul acestui Program,  va fi atelierul de lucru cu genericul „Accesul la piata UE si managementul sistemelor de aprovizionare a sectorului vinicol european”,  ce va avea loc pe 4-6 august 2008, la Chisinau. 

Formular de aplicare la Atelierul de lucru                                    

Despre Programul de antrenare a producatorilor moldoveni in exporturile de vinuri catre piata Uniunii Europene (desfasurat)

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus