Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.06.2008

Anunt de intentie privind selectatea reprezentatilor ONG pentru a participa ca observator în Comitetul Comun de Monitorizare pentru Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Moldova

Potrivit Serviciului de presa al Executivului, în perioada anilor 2007-2013, Republica Moldova beneficiază de asistenţa financiară comunitară în scopul derulării activităţilor de cooperare la graniţele Uniunii Europene în contextul Politicii Europene de Vecinătate.

Direcţia Coordonarea Politicilor şi Asistenţei Externe din cadrul Aparatului Guvernului Republicii Moldova este partenerul de implementare a Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Moldova finanţat din Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat (ENPI).

În acest context, Direcţia Coordonarea Politicilor şi Asistenţei Externe al AG, îşi exprimă intenţia de a include ca observator în Comitetul Comun de Monitorizare un reprezentant al asociaţiilor obşteşti care au ca domeniu de activitate protecţia mediului, combaterea traficului de fiinţe umane, mediul de afaceri, educaţie, turism şi cultură.

Prin urmare, Direcţia Coordonarea Politicilor şi Asistenţei Externe face public anunţul său de intenţie, precum şi modalitatea de selectare a reprezentantului. Organizaţiile interesate sunt invitate să transmită scrisorile de intenţie privind participarea ca observator în Comitetul Comun de Monitorizare pana la data de 27 iunie 2008, la următoarea adresă : Oficiul nr. 549, Casa Guvernului, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus