Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.05.2008

La 29 mai va fi organizat Târgul Republican al Locurilor de Muncă şi Meseriilor

Ministerul Economiei si Comertului in comun cu Ministerul Educatiei si Tineretului vor organiza la 29 mai 2008 Tirgul Republican al Locurilor de Munca si Meseriilor, la care vor participa circa 100 de angajatori din municipiul Chisinau, institutii de invatamint de diferite nivele, Centrele universitare de informare si orientare profesionala de pe linga Universitatea de Stat, Universitatea Tehnica din Moldova si Academia de Studii Economice din Moldova, organizatii non-guvernamentale. Evenimentul este organizat conform Planului de actiuni consacrat Anului Tineretului.

Potrivit MEC, Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a mun. Chisinau  va pune la dispozitia participantilor banca electronica de date a locurilor vacante declarate de agentii economici din municipiul Chisinau, precum si si va oferi informatii privind situatia pietei muncii in municipiu si va promova serviciile oferite gratuit persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Aceasta editie a tirgului va oferi tinerilor posibilitatea de negociere directa cu angajatorii, acces rapid la banca electronica republicana a locurilor de munca vacante, informatii privind serviciile prestate pe piata fortei de munca si oportunitati de formare profesionala, consultanta in domeniul legislatiei muncii si deschiderii unei afaceri.

Tirgul va avea loc la 29 mai 2008, in incinta Palatului Republicii (str. Maria Cebotari, 16) intre orele 10.00-15.00.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus