Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.05.2008

La Chişinău a fost lansat Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români

Fondatorii şi iniţiatorii Forumului sunt directorul TVR Cluj, Romeo Couţi, şi jurnalistul Marian Voicu.

Scopul Forumului Internaţional al Jurnaliştilor Români este desfăşurarea de activităţi pentru sprijinirea jurnaliştilor de limbă română care îşi desfăşoară activitatea editorială în afara graniţelor României.

Callitatea de asociat al asociaţiei Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români o poate dobândi orice persoană majoră, indiferent de religie, naţionalitate sau orientare politică, care acceptă şi îşi însuşeşte prevederile actului constitutiv şi ale statutului asociaţiei şi care poate participa la transpunerea lor în viaţa de zi cu zi.

Membru poate deveni orice jurnalist de etnie română ce îşi desfăşoară activitatea în afara graniţelor ţării, atât în limba ţării respective, cât şi în limba română. Orice jurnalist român care face dovada că în sfera lui de preocupări profesionale intră şi aspecte legate de minoritatea româna din afara graniţelor ţării. Pentru a deveni membru se completează, în scris, o cerere de adeziune adresată consiliului director, care aprobă sau nu cererea. Cererea poate fi trimisă şi pe mail pe adresa: contact@jurnalistiromani.ro

Adresa web a forumului este  www.jurnalistiromani.ro .

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus