Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.04.2008

Raiffeisen Leasing lansează pagina web a companiei

Din 18 Aprilie 2008, Raiffeisen Leasing Moldova lanseaza pagina web a companiei - www.raiffeisen-leasing.md.Pagina pune la dispoziţia clientilor si partenerilor Raiffeisen Leasing informaţii utile privind produsele şi condiţiile de acordare a finanţărilor în leasing.

Raiffeisen Leasing isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai cu servicii de calitate si un website conceput sa fie un instrument util, modern si rapid de informatie. De asemenea partenerii nostri pot beneficia de consultanta si la  sediul companiei  intr-un mediu placut si confortabil pentru gasirea solutiilor de finantare cele mai potrivite. Sediul societatii se afla în centrul istoric al capitalei, la parterul unui monument de arhitectură din anul 1852, si ofera spatii de parcare pentru vizitatori şi acces simplu din orice colţ al municipiului Chişinău.

Din decembrie 2007, Grupul financiar austriac Raiffeisen ofera finantari in leasing în Republica Moldova prin intermediul societăţii de la Chişinău – Î.C.S. Raiffeisen Leasing SRL. Capitalul social initial al companiei este de 500.000 EURO, iar unic acţionar al companiei este societatea Raiffeisen Leasing IFN SA Romania. Raiffeisen Leasing se concentrează asupra soluţiilor de leasing pentru business prin finanţarea procurării de utilaje, echipamente, camioane, vehicule comerciale, autoturisme şi oferă clienţilor soluţii individuale pentru dezvoltarea afacerilor.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus