Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.04.2008

Curtea Supremă de Justiţie a anulat decizia Consiliului municipal Chişinău prin care s-a revenit la vechiul tarif pentru energia termică

Curtea Supremă de Justiţie a respins recursul înaintat de Consiliul municipal Chişinău şi a dat câştig de cauză SA „Termocom”, stabilind astfel tariful pentru energia termică livrată populaţiei în sezonul de încălzire 2007 – 2008 în mărime de 540 lei pentru gicacalorie.

Potrivit unui comunicat de presă al Primariei Chişinău, instanţa de judecată a lăsat în vigoare hotărârea Curţii de Apel Chişinău prin care a fost anulată decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 10/1 din 4 decembrie 2007 privind  revenirea la tariful de 233 lei pentru gicacalorie la energia termică livrată populaţiei. 

Între timp, la 14 aprilie curent, Consiliul municipal Chişinău a aprobat un nou tarif pentru energia termică livrată de SA „Termocom”. Ca acţiune retroactivă, autorităţile locale au stabilit, de la 4 decembrie 2007, tariful pentru energia termică livrată populaţiei în mărime de 456 lei pentru  gicacalorie. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus